Nikah kurabiyesi, Nişan kurabiyesi, Kına kurabiyesi, Bebek kurabiyesi, Diş buğdayı kurabiyesi, Sünnet kurabiyesi, Butik kurabiye, Butik pasta, Doğum günü pastası,

9 Nisan 2013 Salı

SEVGİLİLER GÜNÜ / EVLİLİK YILDÖNÜMÜ / KALP PASTA 75 TL

Renkler, dekorlar ve figürler sizin isteğiniz doğrultusunda değiştirilebilmekte ya da istediğiniz temada alternatif bir model tasarlanabilmektedir. Pasta 15 kişilktir. Minimum 15 kişilik olarak hazırlanmaktadır. Pastalarımız; Sade veya Kakaolu sünger kek ve çikolatalı Ganaj Krema kullanılarak hazırlanmaktadır. Tercih edebileceğiniz malzemeler; Fıstık Krokan Parça çikolata Mevsim meyveleri.www.sanatpasta.com 'adresindeyiz.

BEBEK KURABİYESİ


8 Nisan 2013 Pazartesi

Renkler, dekorlar ve figürler sizin isteğiniz doğrultusunda değiştirilebilmekte ya da istediğiniz temada alternatif bir model tasarlanabilmektedir.Tarçınlı - Zencefilli- Portakallı- Vanilyalı -Kakaolu- Kahveli Jelatin ambalajda kurdelelenmiş olarak teslim edilmektedir. Farklı ambalaj tercihlerine göre ilave ücretlendirme yapılır. Kurdele seçimi stoklara bağlı olarak, kurabiye dekorasyonuna uyumlu olacak şekilde farklılık gösterebilir. Özel ambalaj ve kurdele tercihlerinizi sipariş esnasında danışmanımızla görüşebilirsiniz.